.

tiptel

 

telecommunicatie.                                                                                                                   Home

 

Tijdens productontwikkelingen bij Tiptel worden de volgende normen gehanteerd:

 

Kwalitatief, met uitstekende basisfuncties

De geluidskwaliteit van de Tiptel telefoons zijn belangrijke kenmerken voor een telefoontoestel. Daarom hechten wij er ook grote waarde aan dat dit kenmerk uitzonderlijk goed is.

Eenvoudige en overzichtelijke bediening

Een doordachte bediening en een duidelijke gebruiksaanwijzing maken de bediening van uw tiptel apparaat eenvoudiger.

Zinvolle en praktijkgerichte functies

De functies van deze producten worden steeds geoptimaliseerd, gebruiksvriendelijker en aangepast aan de eisen van de markt. Ideeën, wensen en voorstellen tot verbetering van deze producten zijn daarom altijd welkom!

Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke Tiptel producten kunt in dit hoofdstuk vinden op de volgende pagina’s. Indien u verder nog vragen heeft, zijn wij u graag van dienst.TIPTEL Producten 

TIPTEL telecommunicatie voor voor woningen en kleine MKB ondernemingen.

 

tiptel Voice over IP telefonie: Spraak en data over één lijn

Voice over IP is gericht op dezelfde technolgie als internet. Door de Voice over IP techniek is het mogelijk om via LAN en WAN netwerken te telefoneren. Door middel van speciale gateways worden spraak en data over één netwerk verstuurd. Vooral bedrijven die al een vaste verbinding gebruiken tussen verschillende locaties voor het verzenden van data, kunnen deze verbinding ook gaan gebruiken voor spraak. Hierdoor kan gratis intern telefoonverkeer plaats vinden. Tevens bestaat dan de mogelijkheid om, als er een vaste verbinding is naar een buitenlandse vestiging, alle gesprekken naar dat land tegen (inter)lokaal tarief te voeren.

Tiptel biedt diverse Voice over IP producten aan. Het Voice over IP assortiment bestaat uit een Voice over IP telefoon, de tiptel IP 200, twee Voice over IP gateways met geïntegreerde gatekeeper, de IP 400 en de IP 3000 en een Voice over IP adapter, tiptel IP 21-1 en 21-2. Het nieuwste IP product van Tiptel is de all-in-one oplossing tiptel IP 202. De tiptel IP 202 bestaat uit een IP-telefoon, een ISDN-2 VoIP gateway met geïntegreerde gatekeeper en een telefooncentrale. Om een perfecte spraakkwaliteit te garanderen, beschikken de gateways over een RISC-processor en een DSP voor spraakcomprimering.

Voor de gebruiker verandert er in de praktijk niets, wat een hoge acceptatie garandeert, vooral bij professionele gebruikers.

 

volgende

telefoon  (0594) 50 07 87