.

tiptel

 

 

TIPTEL telefooncentrales                            home 

 


De beste verbinding voor thuis en in uw bedrijf

Tiptel telefooncentrales zijn anders, al op het eerste gezicht. LED's tonen u altijd de bedrijfstoestand en de beschikbaarheid van netlijnen. De elegante behuizing past in elke omgeving.

Eenvoudig te monteren en meteen klaar voor gebruik
De ISDN telefooncentrales tiptel 411 home t/m 4011 XT kijken zelf of ze te maken hebben met een enkelvoudige of een meervoudige aansluiting. Hierop passen ze het gebruik van hun software aan. De basisfuncties van alle tiptel centrales staan u op die manier meteen na aansluiting, zonder programmeren, ter beschikking (plug &play).


Kosten onder controle
De tiptel ISDN telefooncentrales tiptel 411 home t/m 4011 XT houden d.m.v. kostenregistratie de telefoonkosten onder controle. Door registratie van de gegevens van de laatste 1000 uitgaande gesprekken die via de centrale werden gevoerd. Deze kostenregistratie bestaat uit datum, tijd, gekozen telefoonnummer en gemaakte kosten. Indien gewenst, kunnen de gegevens eenvoudig met behulp van een PC worden uitgelezen. Hiernaast heeft u nog de mogelijkheid om de netlijntoegang per aansluiting te programmeren of bepaalde telefoonnummers te blokkeren.

NIEUW! All-in-one ISDN-telefooncentrales tiptel 3022/3011 office
Nieuw in het telefooncentrale assortiment van Tiptel zijn de tiptel 3022 office en de tiptel 3011 office. De tiptel 3022 office en de tiptel 3011 office (leverbaar maart 2004) bieden naast een moderne ISDN-telefooncentrale, ook een PC-netwerk, Highspeed internettoegang, een draadloze DECT uitbreiding en een optionele Wireless-LAN mogelijkheid.

Klik hier voor de informatie folder 3011 en 3022

Meer dan alleen een a/b adapter
De tiptel 31 home a/b adapter maakt de overgang van ISDN naar analoog een stuk eenvoudiger, maar dat is niet het enige. De tiptel 31 home is een volwaardige ISDN-centrale waarmee u alle voordelen van ISDN kunt benutten terwijl u gebruik blijft maken van uw bestaande analoge apparaten(inclusief nummerweergave op daarvoor geschikte apparaten).

tiptel analoge telefooncentrales met nummerweergave
Met de opkomst van ADSL is ook de belangstelling voor analoge telefooncentrales terug. Internet wordt verkregen via ADSL en voor het telefoon en faxverkeer is, vooral voor privé en klein zakelijk gebruik, een analoge lijn en telefooncentrale voldoende. De analoge telefooncentrales van Tiptel, de tiptel 1/8 fax clip en tiptel 2/8 clip, ondersteunen ook de functie nummerweergave. Hiermee zijn alle telefooncentrales van Tiptel voorzien van nummerweergave.

Snellere service door 'service op afstand'
Op het moment dat u er met uw tiptel 411 home t/m 4011 XT telefooncentrale niet helemaal uitkomt, is één telefoontje met uw leverancier of met Tiptel, voldoende om u op afstand verder te helpen.

Modulaire telefooncentrale
De tiptel 4011 XT is een modulair op te bouwen telefooncentrale. Mocht in de toekomst uitbreiding gewenst zijn, dan is dit door middel van diverse modules te realiseren.

Voor meer informatie klik hier  Tiptel toestellen:  ISDN / Analoog

Voor meer informatie over kleine ISDN telefoon centrales                               home