SAMSUNG bedrijfstelefonie

 

SAMSUNG Telefooncentrales 

 

Uitgebreider Geļntegreerde Communicatie voor uw organisatie

De digitale telefooncentrales van SAMSUNG zijn voor ISDN en Voice over IP geschikt, de Computer Telefoon Integratie (CTI), ACD (Automatic Call Distribution) UCD en draadloze systeemoplossing als (TCP-IP)

(DECT), compatibel.

 

Het zijn toekomstgerichte en kostenbesparende telefooncentrales ook voor uw onderneming. Samsung onderscheidt zich wederom door innovatieve oplossingen, met de OfficeServ 7000 neemt u een voorsprong in telecommunicatie.

Vanaf heden is OfficeServ 7000 Serie het innovatieve communicatiesysteem voor de zakelijke markt.

 

 

 

 

Samsung OfficeServ 7000 Serie                         

De OfficeServ7200 Voice & Data oplossing biedt u een uitstekende bedrijfszekere oplossing voor al uw zakelijke communicatiestromen.
Zo kunnen beveiligde spraak en data services verstuurd worden naar elke lokatie, onafhankelijk van netwerk en infrastructuur, op uw mobiele en/of vaste werkplekken.


Met de OfficeServ7200 bent u zeer flexibel in opbouw. U bent in de gelegenheid conventioneel te werken, of te kiezen voor een volledige IP oplossing, met softwarematige toestellen werkend op smartphones en/of desk- en laptops.

 

 

·             De OfficeServ7000 biedt u uitgebreide hybride mogelijkheden

 

 

 

OfficeServ 7000 Serie

 

OfficeServ 7200

 

  

Communicatie is meer dan alleen spraak over het conventionele telefoonnet. Met de OfficeServ 7000 Serie neemt u deel aan videoconferenties, verstuurt u data en spreekt middels Voice over IP (VoIP) via uw bestaande dataverbinding met een andere vestiging of thuiswerker. Met VoIP wordt het mogelijk om via het internet te telefoneren hetgeen kostensparend is. De gesprekken naar een IP gebruiker zijn gratis.

Door de toegepaste netwerktechnologie kunnen vestigingen naadloos aan elkaar verbonden worden, ongeacht waar ter wereld deze zich bevinden.

 

 

 

      Samsung OfficeServ Handsets

Handsets voor elke toepassing

De OfficeServ handsets bestaan uit een brede verscheidenheid aan gebruiksvriendelijke, ergonomische terminals die geschikt zijn voor de communicatieoplossingen van Samsung.

Elke handset is ontwikkeld om het systeem zo optimaal mogelijk te benutten en voorziet elke gebruiker van de juiste functies en het juiste toegankelijkheidsniveau. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een eenvoudige telefoon, een headset, een draagbare terminal, of een volledig uitgeruste handset met LCD display en programmeerbare functies.

Bepaalde handsets uit de OfficeServ-serie zijn leverbaar in een digitale- en/of IP uitvoering en biedende gebruiker exact dezelfde functies en functionaliteit ongeacht of de verbinding tot stand wordt gebracht via een gewone handset, via IP-handsets die zijn aangesloten op de netwerkinfrastructuur, of op afstand via een externe dataverbinding (bijvoorbeeld XDSL).

 

 

 

 [  ]

 

 

 

ITP-5100 Series 

 

 

ITP-5107S

 

 

ITP-5114D

ITP-5121D

 

 

ITP-5112L