Panasonic

 

De digitale telefooncentrales van Panasonic bieden hoge kwaliteit en de flexibiliteit die u verwacht. Centrales die gebruiksvriendelijk, veelzijdig en uitbreidbaar zijn. De Super Hybride telefooncentrales van Panasonic : voor vandaag, morgen en de toekomst.
De innovatieve centrales van Panasonic zijn toekomstgericht en kostenbesparend. Mede door de ISDN-compabiliteit ,Voice over IP, Computer en Telefoon Integratie (CTI) en een draadloze systeemoplossing heeft u met Panasonic een techniek in huis die voor u werkt. Door kracht, flexibiliteit en uitbreidbaarheid.
 

 

 

Om aan de continu groeiende communicatiebehoeften in uw onderneming te voldoen, hoeft u niet verder te zoeken naar een telefooncentrale voor vandaag, morgen of voor de toekomst.

  

 

klik hier voor :

Hybride centrales

Digitale Systeemtoestellen

 

KX-TD208NL  (208.pdf klik hier)

Digitale Hybride telefooncentrale, is geschikt voor gebruik op het ISDN netwerk. Maximale configuratie is 1-S0 en 8 extensie’s

 

·  ISDN telefooncentrale

·  Standaard 1 S0 / 8 enkelvoudige toestellen

. Optioneel 1 S0 (intern/extern programmeerbaar)

·  Optioneel 1 uitbreiding 4 systeemtoestellen.

 KX-TDA15NL

Digitale Super Hybride telefooncentrale, is geschikt voor gebruik op het ISDN netwerk. Maximale configuratie is 3-S0 en 12 extensie’s (8 digitale systeemtoestellen en 4 enkelvoudige toestellen). Standaard voorzien van 1 deurintercom adapter en 1 deuropener adapter. Functionaliteiten welke ondersteunt worden zijn o.a. Least Cost Routing, CLIP/COLP weergave, Voice Mail bediening en doorschakeldiensten (*210). Automatische configuratie tijdens installatie, Intelligente gespreksafhandeling door middel van de ontvangen CLIP informatie. Dankzij een aantal optionele kaarten kunnen mailboxen worden toegevoegd en kunnen de analoge toestelaansluitingen geschikt gemaakt worden voor nummerweergave. 

 

 

 

het bestand (KXTD612NL.pdf) is te openen met     

Centrales

 

 

 

Hybrid IP-PBX Phone Systems

KX-TDA30NE

 

De KX-TDA30 is een hybride IP telefooncentrale en een krachtig communicatiemiddel bedoeld om bedrijven te ondersteunen in het huidige netwerktijdperk. Deze telefooncentrale combineert functionaliteit en betrouwbaarheid met de IP-technologie. De uitkomst is een prestatiegericht zakelijk communicatiesysteem dat voorziet in geavanceerde telefoon- en berichtenbehandeling, efficiënte en flexibele communicatie, draadloze DECT mobiliteit dankzij het aansluiten van Cell Stations direct op de toestelpoort, IP netwerkmogelijkheid, Voice-over-IP en een naadloze integratie met uw PC door middel van een plug & play USB verbinding. Het internet en de breedbandtechniek hebben de zakelijke wereld op zijn kop gezet. Deze hybride telefooncentrale brengt uw bedrijf up to date met de huidige technologie en functies. De communicatie binnen uw bedrijf zal compleet veranderen, want deze telefooncentrale is eenvoudig in het gebruik, zelfs voor mensen met weinig ervaring in IP.

 

KX-TDA100NE

KX-TDA100

De KX-TDA100 is een modulair configureerbare telefooncentrale tot 100 poorten. Zo kan een groeiende organisatie eenvoudig uitbreiden van een paar ISDN lijnen met een aantal toestellen, naar de nieuwe wensen. Dankzij de flexibiliteit kan er een breed pakket aan apparatuur worden aangesloten. Zo kan er eenvoudig een VoIP netwerk gekoppeld worden of een extern draadloos systeem. Standaard aanwezige functionaliteiten in deze telefooncentrale zijn onder andere: Ingebouwde UCD (Uniforme Gespreks Distributie), koppeling CTI via TAPI interface, Voice Mail integratie e.d.

 

Vraag naar informatie over deze systeemen !

 

KX-TDA200NE

 

KX-TDA200NE

De KX-TDA200 is een hybride IP telefooncentrale en een krachtig communicatiemiddel bedoeld om bedrijven te ondersteunen in het huidige netwerktijdperk. Deze telefooncentrale combineert functionaliteit en betrouwbaarheid met de IP-technologie. De uitkomst is een prestatiegericht zakelijk communicatiesysteem dat voorziet in geavanceerde telefoon- en berichtenbehandeling, efficiënte en flexibele communicatie, draadloze DECT mobiliteit, IP netwerkmogelijkheid, Voice-over-IP en een naadloze integratie met uw PC door middel van een plug & play USB verbinding. Het internet en de breedbandtechniek hebben de zakelijke wereld op zijn kop gezet. Deze hybride telefooncentrale brengt uw bedrijf up to date met de huidige technologie en functies. De communicatie binnen uw bedrijf zal compleet veranderen, want deze telefooncentrale is eenvoudig in het gebruik, zelfs voor mensen met weinig ervaring in IP.  

Naar boven 

 

 

 

Panasonic Digitale Systeemtoestellen

Dankzij het brede assortiment, zijn we vrijwel altijd in staat om u het Panasonic telefoontoestel te leveren dat optimaal aansluit op de wensen en behoeften van uw bedrijf.

Enkele voorbeelden, toestellen met vele interessante features ...

 

 

 KX-T7636SP

De display heeft 6 regels voor optimaal gebruiksgemak. Dit display is bij gebruik verlicht. Ook bestaat de mogelijkheid het display continue te laten verlichten. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt het nummer weergegeven en de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- aanwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

 

KX-T7633SP

De display heeft 3 regels voor optimaal gebruiksgemak. Dit display is bij gebruik verlicht. Ook bestaat de mogelijkheid het display continue te laten verlichten. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt het nummer weergegeven en de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

 

KX-T7630SP

De display heeft 3 regels voor optimaal gebruiksgemak. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt het nummer weergegeven en de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

 

KX-T7536CE

De display heeft 6 regels voor optimaal gebruiksgemak. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt of het nummer weergegeven of de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

 

KX-T7533CE

De display heeft 3 regels voor optimaal gebruiksgemak. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt of het nummer weergegeven of de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

 

 

KX-T7531CE

- extensienaam van de interne beller De display heeft 1 regel voor optimaal gebruiksgemak. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt of het nummer weergegeven of de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap

 

                                 Naar boven