LG telecom

 

 

 

LG telecom Centrales

De LG IPLDK systemen zijn geavanceerde en betrouwbare communicatiesystemen. In overleg met eindgebruikers zijn deze systemen speciaal ontworpen om aan bestaande en toekomstige behoeften te kunnen voldoen. Al deze systemen kunnen "op maat" gemaakt worden zodat uw specifieke wensen en prioriteiten niet verloren zullen gaan in de wirwar aan telecommunicatie mogelijkheden.

 

 

 

De flexibiliteit en vele toepassingsmogelijkheden van deze IPLDK systemen zorgen ervoor dat de grote hoeveelheid inkomend verkeer, tijdens dal- en piekuren, op een perfecte wijze verwerkt en begeleid kunnen worden. Eén en ander kan mogelijk gemaakt worden door het aansluiten van een tweede bedienpost of het direct doorschakelen naar de juiste bestemmingen.

 

 

 

LG 7000 series handsets.

 

Omdat per individu, groep of afdeling de prioriteiten met betrekking tot telefonie verschillend zijn, kunnen de LG telefoonsystemen zo worden geprogrammeerd, dat alle gebruikers met het grootste gemak gebruik maken van deze systemen.

Daar LG systemen modulair worden opgebouwd is het mogelijk om uw wensen en eisen te realiseren, maar ook flexibiliteit en mogelijkheden voor de toekomst. Doordat deze systemen modulair zijn zal bij eventuele vervanging het niet nodig zijn de gehele centrale te vervangen maar slechts delen daarvan. Dit is de LG manier om rekening te houden met uw budget en het milieu.

LG systemen zijn volledig ingespeeld op de toekomst, waarbij gebruikers in grote getale gebruik gaan maken van de digitale mogelijkheden van de nieuwe wereld. Door middel van de S0- bus zijn er digitale mogelijkheden geschapen die tot voorkort niet voor handen waren.

Mede door het bovengenoemde kunnen wij stellen dat het LG telefoonsysteem een juiste keuze is. De systemen zijn van hoge kwaliteit, veelzijdig in hun soort en ondanks hun kwaliteit aantrekkelijk geprijsd.

 

U kunt ervan uitgaan, dat een LG systeem duizend en één mogelijkheden heeft.

 

Hieronder treft u in het kort specifieke gegevens (maximale capaciteiten) betreffende de LG systemen aan.

Voor specifieke informatie betreffende LG telefoonsystemen dient u éénmaal op de centrale te klikken, waarvoor u interesse heeft.

 

 

 

 

 

 

A Simple Solution for your Business Communication.

Deze nieuwe lijn bedrijfscentrales combineert de betrouwbaarheid van de huidige lijn met alle denkbare nieuwe features en technieken.

Meer info

 

Toestellen LG Analoog en digitaal