IP telefonie

 

 

IP Centrales, convergentie voor office gebruik

 

marktanalyses

IP TELEFONIE ook voor MKB

Bekabeling

Telefooncentrales

Vaste en draadloze telefoontoestellen

IP Voicemail en Voice response

Wat is Voice over IP

Wat kan Cts voor u betekenen?

Samenvoegen

nieuwe toepassingen

Het gebruik van internet neemt razendsnel toe. Tegelijkertijd groeien de werelden van spraak en data steeds dichter naar elkaar. Hierdoor wordt de traditionele manier verdrongen door het gebruik van nieuwe toepassingen. Deze toepassingen die de efficiency van uw organisatie verhogen en verbeteren bieden tevens nieuwe kansen voor uw onderneming.

Voor vele organisaties is het lastig om al die veranderingen op de voet te volgen, waardoor de geboden kansen voor verlaging van uw kostenpositie niet worden ingevuld.

Met een op IP (Internet Protocol) gebaseerde communicatie kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren, kosten reduceren en een toekomstbestendige communicatieoplossing laten installeren

Cts introduceert met zijn systemen de prestaties en de betrouwbaarheid van de traditionele spraakcommunicatie in de IP-wereld en biedt complete oplossingen voor het internet van de volgende generatie.

Ons productenpakket is gebaseerd op de convergentiearchitectuur, het betrouwbare en flexibele migratieconcept voor spraak en gegevens op IP-gebaseerde netwerken. De hoogwaardige communicatiesystemen integreren spraak, gegevens, beeld, video en talrijke brancheapplicaties.

 

marktanalyses

Volgens marktanalyses zal de traditionele telefoon en data markt in de komende jaren voor gewone spraak- en gegevenstoepassingen nog maar weinig groeien, of zelfs, zoals voorspeld voor de datamarkt, afnemen. Als Cts klant kunt u nu reeds de huidige marktgerichte convergentieoplossingen gebruiken, terwijl de concurrentie zich nog in een ontwikkelingsstadium bevindt.

Met IP Telefonie van o.a. Samsung Siemens en LG kunt u alle telefoongesprekken van uw bedrijf via het bedrijfsnetwerk laten lopen. Dit wordt convergentie genoemd. Dus in plaats van het beheren, onderhouden en upgraden van twee aparte netwerken, hoeft u slechts rekening te houden met één kostenpost. Steeds wanneer een medewerker van werkplek of vestiging verandert, betekent dit één klus minder om uit te voeren. Eén kostenpost minder en een hogere productiviteit. Beschikt uw organisatie over meerdere vestigingen? In dat geval zorgt IP Telefonie niet alleen voor minder beheeractiviteiten, maar ook voor gratis telefoongesprekken tussen uw vestigingen.

IP TELEFONIE ook voor MKB organisaties.

Tot nu toe verhinderden aanzienlijke kosten vooraf dat ook kleinere bedrijven konden profiteren van de dagelijkse besparingen door convergentie. Maar de nieuwe systemen bieden een kosteneffectieve oplossing voor organisaties. In één vestiging, of zelfs op twee of meerdere locaties. Alle vestigingen worden één netwerk.

De samensmelting van de verschillende communicatieoplossingen in één product is voor elke onderneming interessant. Hoewel de eerste insteek geënt was op grotere ondernemingen, bleek al snel dat het ook voor middelgrote en kleine ondernemingen al zeer snel rendement opleverde. Vooral bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met behulp van één systeem een bedrijfsomvattend netwerk opzetten.

Dus nu is het uw beurt om ervan te profiteren.

Een hoog investeringsrendement.

Het mooie van IP Telefonie is niet alleen dat u ermee kunt besparen, maar ook dat de investering snel is terugverdiend. Met convergentie kunt u in een zeer korte tijd een positief investeringsrendement behalen, simpelweg door besparingen op beheer- en arbeidskosten.

De convergencearchitectuur biedt de mogelijkheid om met uw systeem te migreren naar een IP-omgeving waardoor u gebruik kunt maken van de flexibiliteit en voordelen van IP. Een hoog rendement, ook voor de toekomst

Als u wilt weten hoe snel ú uw netwerken kunt convergeren en hoe u kunt profiteren van deze besparingen, klik dan hier en laat u door Cts Telecom informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

naar boven

 

IP Bedrijfstelefonie

 

Voice over IP is totaalcommunicatie voor data en telefonie in uw gehele organisatie

 SAMENVOEGEN VAN UW TELEFOON- EN DATANETWERK tot één netwerk.

 

 

Bekabeling Eén concept voor alle toepassingen.

Moderne telefonie systemen maken gebruik van één en het hetzelfde netwerk en type bekabeling als voor een computernetwerk. Voor het aanleggen van de bekabeling wordt één netwerk voor data en telefonie aangelegd.

Eén universeel netwerk voor alle toepassingen, het gehele systeem is geïnstalleerd op één server, met als resultaat; vereenvoudiging van het beheer van het communicatiesysteem, softwareapplicaties en toestellen.

 

Netwerk infrastructuur (data- telecommunicatie)

Het inplannen van een dergelijke infrastructuur is een afspiegeling van de vraag naar diverse functies binnen het aan te leggen netwerk. In het gebruik van telecom- (telefoons, faxen, computermodems e.d.) en datacomapparatuur (computers, printservers, fileservers, routers e.d.) is wat betreft het koppelvlak (de kabels die de verschillende onderdelen verbinden) geen verschil meer. Was het vroeger zo dat men verschillende kabelsoorten voor verschillende apparaten gebruikte, nu is daar een universele kabelinfrastructuur voor beschikbaar. Voordeel hiervan is dat het aansluiten van de diverse apparaten op een eenvoudige en universele manier kan gebeuren. Het maakt niet meer uit of we een computer, telefoon of ander communicatie apparaat aansluiten. Kortom de beschikbare aansluitpunten zijn voor alle apparaten het zelfde. In de z.g. patchkast krijgen de in de diverse ruimtes aangesloten apparaten de functie die er bij past. Dat houd in dat ook de telefooncentrale en de computeraansluitingen zoals servers en switches een plaatsje krijgen in deze patchkast. Hierdoor ontstaat een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk geheel. De gebruikte en na montage gecertificeerde CAT 5 e bekabeling garandeert een snelle en zekere verbinding tussen alle gebruikte apparaten die op deze infrastructuur zijn aangesloten. Ook het verbinden van uw netwerk met glasvezel kabel, of andere kabelsoorten is bij ons in goede handen. Laat u door Cts Telecom adviseren in de aanschaf en aanleg van een dergelijke netwerkinfrastructuur.

 

naar boven

 

Telefooncentrales

Een betrouwbare in het datanetwerk geïntegreerde telefoonvoorziening is essentieel voor uw bedrijf. Moderne telefoniesystemen helpen u om uw bereikbaarheid op een efficiëntie manier te vergroten. Cts levert eenvoudige IP telefooncentrales tot centrales met zeer geavanceerde mogelijkheden.

Een voorbeeld hiervan is een telefooncentrale waarbij de nevenvestigingen vanuit één vestiging door de telefoniste en/of met behulp van een applicatie op de PC bedienpost geregeld kunnen worden. Via deze applicatie kunt u versneld zien wie van waaruit belt, gespreksgegevens opvragen van het totale bedrijf, zien welke toestellen er in de organisatie bezet zijn, voicemails uitluisteren, een lijst met gemiste gesprekken opvragen of zelfs uw klanten door middel van nummerherkenning direct koppelen aan de juiste afdeling of persoon. (CTI) Al uw medewerkers zijn bereikbaar onder één nummer, waar ze zich ook bevinden, en hierdoor gaat de kwaliteit van uw dienstverlening omhoog.

In dat enkele systeem zijn de vele communicatieoplossingen voor elke gebruiker beschikbaar, zoals:

§         Centraal beheer en administratie

§         Call Center toepassingen

§         Computer Telefonie integratie (CTI)

§         Voicemail en Unified Messaging

§         Personal Call Manager

§         Kostenregistratie en beheer

 

naar boven

 

Vaste en draadloze telefoontoestellen

Van een vast of draadloos telefoontoestel, analoog, digitaal of IP, wordt verwacht dat het gebruikersvriendelijk is. Telefoontoestellen van zeer eenvoudig tot uitgebreide modellen die perfect aansluiten bij de functionaliteit van uw IP telefooncentrale of bij een flexwerker thuis.

 

IP Voicemail en Voice response systemen

Voicemail en Voice response systemen vergroten uw bereikbaarheid en uw service niveau. Met een Voice response systeem kunt u ervoor zorgen dat klanten sneller doorgeschakeld worden, naar de juiste afdeling of persoon in verschillende vestigingen, ook de flexwerker. Wanneer het te druk is om alle gesprekken op de hoofdvestiging direct te beantwoorden dan bestaat de mogelijkheid om die in een andere vestiging te laten beantwoorden. Via een koppeling over internet met IP is het mogelijk de telefoon op afstand in een andere vestiging te laten beantwoorden. Voor de beller is dit niet waarneembaar.

naar boven

 

 

 

Wat is Voice over IP?

 

 

Bij Voice over IP wordt bij het voeren van gesprekken geen gebruik gemaakt van een traditionele analoge of ISDN telefoonlijn maar van het data netwerk waar ook uw PC's op aangesloten zijn. Voor de communicatie maakt het gebruik van het IP protocol. Dit is ook het protocol dat gebruikt wordt voor het verzenden van gegevens over internet en is daardoor erg universeel. Het is ook mogelijk om met een speciale IP telefoon te telefoneren. Voice over IP systemen kunnen naadloos geïntegreerd worden met uw bestaande telefonie oplossing. Wanneer u bijvoorbeeld reeds over snelle vaste (DSL) dataverbindingen naar uw verschillende bedrijfslocaties beschikt, of wilt beschikken, kan met Voice over IP op de gesprekskosten bespaard worden; de benodigde data lijnen zijn immers al aanwezig en de telefoonlijnen zijn voor interne gesprekken niet meer nodig. Digistream (DSL) is een zeer hoge kwaliteit digitale vaste verbinding met gegarandeerde beschikbaarheid. (Op jaarbasis van 99,9% of 99,98%) Deze zeer hoge beschikbaarheid wordt bereikt door het dubbel uitvoeren van de verbindingen. Actief beheer en continue service spelen hier ook een belangrijke rol. Digistream verbindingen worden geleverd in de volgende capaciteiten: 64 kbit/s, n*64 kbit/s (t/m 1024 kbit/s) en 2 Mbit/s (1984 kbit/s gestructureerd). De Digistream verbindingen zijn bedoeld voor bedrijven die grote belangen hebben bij betrouwbare data-verbindingen Ook kunnen wij een DSL verbinding tot stand brengen per satelliet naar één of meerdere vestigingen.

naar boven

 

Wat kan Cts voor u betekenen?

Cts Telecom beschikt over ervaren IT en telecommunicatie specialisten die u een passend advies kunnen geven over de telecommunicatie oplossing voor uw bedrijf. Wij kunnen voor u de telecommunicatie oplossingen volledig installeren, ook gekoppelde over meerdere vestigingen en bedrijfsklaar maken. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of een offerte op maat. Cts is met OFFICE Totaal klaar voor de toekomst.

Door convergentie krijgt u de beschikking over één enkel netwerk dat met uw bedrijf meegroeit.

 

Zonder ingebouwde beperkingen aan de uitbreidbaarheid, omdat u een naadloze upgrade naar OFFICE kunt uitvoeren wanneer dat nodig is. En u hebt het gemak van slechts één leverancier en één service- en onderhoudcontract. Vraag eens een offerte bij ons aan! Neemt u daarvoor contact op met uw accountmanager, bel met 0594-50 07 87, afdeling zakelijke markt of mail naar:

mailto:info@Ctstelecom.nl

 

 

 telefoon  (0594) 50 07 87