Profiel

 

De telefoonmarkt is sinds 1989 vrijgegeven en in 1993 is Cts Telecom gestart, nadien is er onvoorstelbaar veel veranderd.

Het bedrijf is gestart in 1983 met mobilofoonnetten en elektronische projectbeveiliging. Na de privatisering in 1989 de installatie van analoge telefooncentrales en telefoontoestellen, nu zijn we uitgegroeid tot een volwaardig ICT bedrijf die zich als een professioneel knowledge partner manifesteert. Het heeft echter een gigantische investering gekost, dit is niet alleen uit te drukken in geld. Elke dag weer moet er kennis vergaard worden om de ontwikkelingen in onze snelle technisch veranderende branche bij te kunnen houden. Vele technische trainingen die noodzakelijk zijn. Het is ons doel vooraan te staan in de ontwikkelingen. De komende jaren gaan veel traditionele telecombedrijven steeds meer verschuiving of overlappen naar de automatisering. Als daaraan in een vroeg stadium geen aandacht wordt geschonken, zal dit op de langere termijn duidelijk zichtbaar worden in het verdwijnen van bedrijven die zich niet aanpassen.

Daarom zijn de prestaties van onze "mensen" erg belangrijk. We hebben ons gespecialiseerd op het gebied Voice over IP via internet en koppelingen met bedrijfscommunicatiesystemen via ÚÚn netwerk. Dit geeft een merkbaar verschil naar onze klanten. Een goed voorbeeld hiervan is de toegevoegde automatisering. Cts helpt en adviseert de klant bij automatiseringsvraagstukken. Is de installateur voor communicatienetwerken en de noodzakelijke koppelvlakken voor de ge´ntegreerde bedrijfsautomatiseringssystemen. IT is een fantastische aanvulling op het dienstenpakket van Cts voor de toekomst.

Wij zullen ervoor zorgen dat de eindeloze mogelijkheden, binnen uw bedrijfsproces, op een voor u zo efficiŰnt en transparant mogelijke manier worden ge´ntegreerd.

Cts Telecom beschikt over een eigen vakkundige 24-uurs service die na de oplevering voor u beschikbaar is voor preventief en correctief onderhoud, eventueel op contractbasis. Indien gewenst, beheren wij uw installaties op afstand vanuit onze vestiging Mocht uw interesse gewekt zijn nader kennis te maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Heldere samenwerking Afspraak is afspraak!

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR. U OOK?