Algemene informatie

 

Centrales en telefoontoestellen voor office gebruik

home

Telefooncentrales

Vaste telefoontoestellen

Draadloze toestellen

Voicemail en Voice response systemen

Voice over IP

Bekabeling

Nieuwe lijn systeemtoestellen

 

Telefooncentrales
Een betrouwbare telefoonvoorziening is essentieel voor uw bedrijf. Moderne telefoniesystemen helpen u om uw bereikbaarheid en efficiŽntie te vergroten door vele ingebouwde faciliteiten. Cts Telecom levert eenvoudige telefooncentrales tot centrales met zeer geavanceerde mogelijkheden en vele poorten(meer dan 500 poorten). Een voorbeeld hiervan is een telefooncentrale waarbij de telefoontoestellen vanuit een applicatie op de PC kunnen worden bediend. Via deze applicatie kunt u versneld bellen, gespreksgegevens opvragen, zien welke toestellen bezet zijn, Voicemail uitluisteren, een lijst met gemiste gesprekken opvragen of zelfs uw klanten door middel van nummerherkenning direct koppelen aan de juiste afdeling of persoon. (CTI) Ook kunnen meerdere vestigingen op verschillende locaties aan elkaar gekoppeld worden als ťťn centrale met doorkiesmogelijkheid intern.

 

 

Vaste telefoontoestellen
Van een vast telefoontoestel, analoog of digitaal, wordt verwacht dat het gebruikersvriendelijk is.

Cts Telecom kan telefoontoestellen leveren van zeer eenvoudige analoge toestellen tot uitgebreide systeemtoestellen die perfect aansluiten bij de functionaliteit van uw huidige of nieuwe telefooncentrale.

 

 

Draadloze toestellen
Wanneer uw medewerkers vaak van hun plaats en toch bereikbaar moeten zijn, is het dikwijls moeilijk hen telefonisch te bereiken. Slechte bereikbaarheid wekt irritatie op bij uw klanten en collega's.
Een draadloos digitaal telefoonsysteem kan dan een oplossing zijn voor uw bedrijf. Met het DECT of TCP-IP telefoonsysteem kunt u een netwerk van basisstations creŽren zodat overal op uw bedrijfsterrein voldoende bereik is. Uw medewerkers zijn voortaan overal in uw bedrijf of op uw terrein bereikbaar.

 

Voicemail en Voice response systemen
Met Voicemail en Voice response systemen kunt u uw bereikbaarheid en uw service niveau verhogen. Met een Voice response systeem kunt u ervoor zorgen dat klanten sneller doorgeschakeld worden naar de juiste afdeling. Wanneer u even niet aanwezig bent, of wanneer het te druk is om alle gesprekken direct te beantwoorden dan bestaat de mogelijkheid voor de beller om een bericht achter te laten. Via een koppeling naar E-mail of uw mobiele telefoon is het mogelijk de Voicemail berichten op afstand uit te luisteren.

 

 

Voice over IP

Wat is Voice over IP? Bij Voice over IP wordt bij het voeren van gesprekken gebruik gemaakt van het data netwerk waar ook uw Pcís op aangesloten zijn. Een verouderde traditionele analoge of ISDN telefoonlijn is hiervoor overbodig. Voor de communicatie maakt het gebruik van een IP protocol (internet protocol). Dit is ook het protocol dat gebruikt wordt voor het verzenden van gegevens over internet en is daardoor erg universeel. Het is mogelijk te telefoneren via de geluidskaart van uw pc, maar het is ook mogelijk om met een speciale IP telefoon te telefoneren, deze toestellen worden aangesloten op een Voice over IP centrale. Voice over IP systemen kunnen naadloos geÔntegreerd worden met uw bestaande telefonie oplossing. Wanneer u bijvoorbeeld reeds over snelle vaste (xDSL) dataverbindingen naar uw verschillende bedrijfslocaties, waar ook ter wereld, beschikt kan met Voice over IP op de gesprekskosten bespaard worden; de benodigde data lijnen zijn immers al aanwezig en de telefoonlijnen zijn voor interne gesprekken tussen de uiteen liggende locaties niet meer nodig. Deze gesprekken zijn gratis! Ook wanneer u via het netwerk vanuit die locatie lokaal belt zijn de kosten tegen het daar geldende lokaaltarief.

naar boven

 

Bekabeling
Moderne telefonie systemen maken gebruik van hetzelfde type bekabeling als waar uw computernetwerk gebruik van maakt. Eenvoudiger kan het niet.

De huidige technologie noodzaakt ons het werken op een zeer breed terrein. Simpel weg gezegd, alles (IT) grijpt ineen en werkt met elkaar samen. De combinatie van een jaren lange ervaring en verbrede specialistische kennis door scholing op ons vakgebied en IT geeft ons het overzicht om, uitgaande van uw specifieke bedrijfssituatie, uw doelen te realiseren.

 

 

 

Nieuwe lijn systeemtoestellen PANASONIC

Nieuwe lijn systeemtoestellen SAMSUNG


Bij de introductie van de KX-TDA-serie telefooncentrales zijn tevens nieuwe digitale systeemtoestellen geintroduceerd. De modellen KX-T763x hebben 24 netlijntoetsen en een 3- en 6- regelig display. Optioneel kan er nog een 12 netlijnen console worden bijgeplaatst (zie foto).


 

 

Bij de introductie van de office-serie van Samsung telefooncentrales zijn tevens nieuwe digitale uitgebreide systeemtoestellen geÔntroduceerd waaronder de eenvoudig te bedienen SAMSUNG 5012L met groot display en navigatietoets.

 

 

(0594) 50 07 87†††††††††

†††††††††††††††††††††††††††††† naar boven

 

 

Free Counter by GOWEB
Free Counter by GOWEB